B.eaver - Web development

Wie zijn wij?

B.eaver is een web development bedrijf gericht op bereikbare, begrijpbare en laagdrempelige web ontwikkeling. Ontstaan uit frustratie en onbegrip over de grote afstand tussen programmeurs en klanten. Omdat ik werk als ZZP'er is uw contact altijd met zowel de ontwikkelaar als de opdrachtnemer; wel zo makkelijk.

Wij bieden betaalbare oplossingen voor uw website eisen, zowel groot als klein. Varierend van simpele website tot maatwerk-oplossingen: alles is mogelijk. Wij werken grotendeels met Python als programmeertaal, waardoor uw mogelijkheden eindeloos en schaalbaar zijn. Ook re-design of het responsive (mobiel-vriendelijk) maken van uw huidige website behoren tot the mogelijkheden.

Want een mooie website hoeft niet moeilijk te zijn, en al helemaal niet duur.

Wie ben ik?

Ik ben Timon, oprichter en eigenaar van B.eaver. Na mijn Bachelor Informatica & Economie en Master ICT in Business aan de Universiteit Leiden heb ik doorgewerkt aan een onderzoeksproject naar een programmeertaal voor kinderen. Voor deze taal, Hedy, was ik verantwoordelijk voor de web-omgeving van de taal. Een baan die mijn interesse in web development heeft gewekt. De frustratie rondom de "moeilijker maken dan het is" mentaliteit bij ICT-projecten heeft geleid tot het oprichten van dit bedrijf.

Meer weten en/of interesse wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op!